De ontdekking

 

Het herkennen van jou, van nature open staat. Het gaan observeren vanuit die open, altijd aanwezige, staat waar spanning vandaan komt. Het oude denken kan hardnekkig zijn. En kan behoorlijk dwarsbomen. Het denken is zo aan gewend geraakt om zich in allerlei bochten te wringen. Leeft vanuit opgeslagen informatie uit het verleden heeft vervolgens hierdoor angst voor de toekomst. Denkt dat dit veiligheid geeft. Echter het is schijnveiligheid. het zorgt alleen maar voor verkramping en stress.

 

Het herkennen van wat je bent vanuit een dieper level. Altijd in het huidige moment. Dmv herkennen van jou open natuurlijke staat en van datgene wat eigenlijk alleen maar beperkt. Dit beperkte stuk zorgt alleen maar voor lijden. Verander jouzelf van binnen uit, verander je energie.

 

Er ontstaat een ruimte en vrijheid. Jouw denken krijgt steeds minder controle. In contact met unieke kracht, vanuit de kern. In contact met het hartcentrum. 

 

Door bewuster te leren kijken en voelen gaan wij zien wat datgene is wat tegenhoud, hoe dit mechanisme werkt.
Leren zien hoe dit voor ruimte gaat zorgen.

 

Je voelt misschien verkramping. Er kan sprake zijn van angst.

 

Wanneer je bewust wordt kun je gaan ervaren hoe het bij jou werkt en vervolgens gaan ervaren wat het voor je betekend wanneer jij hier vrij van bent.

 

Die vrijheid is je ware natuur.

 

Dit geeft tevens inzicht in het mechanisme van het denken. Je zult gaan voelen dat je verbonden bent met jezelf en het geheel. 

 

"Laat je oude verhalen los en wees moedig genoeg om te ontdekken wie je echt bent!"