Over Jolanda

 

"Ontzettend dankbaar voor de inzichten die ik zelf heb mogen ontvangen. Een mooi proces van steeds meer en meer leven in lijn met wie je werkelijk bent. Het besef van wat onecht/oud is en dus mag gaan".

 

Jolanda werkt intuïtief/energetisch en door haar achtergrond professioneel. Door haar ontwikkelde sensitiviteit is zij instaat om aan te voelen waar iemand zich bevindt in zijn/haar proces en wat nodig is. Om zo te kunnen werken aan het helen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Het in contact kunnen komen met jouw kern of je ware natuur, is haar missie.

 

In deze maatschappij lijkt het of wij contact met onszelf verloren te zijn. De verbinding.
Wij zijn zo druk, leven in veel stress. Zoveel verkramping. Dit is niet je ware natuur.
We Zien niet wat er onbewust afspeelt. Leven vanuit BewustZijn. Bovengenoemd is ook iets wat Jolanda in haar eigen leven toepast.

 

Jolanda is gaan inzien hoe het mechanisme van denken en emotie werkt. Hoe wij daar ontzettend beïnvloed door worden. Zij heeft veel ervaring opgedaan en scholing gevolgd in geestelijke gezondheidszorg en als praktijkondersteuner huisarts GGZ. Heeft zich verdiept in Oosterse kennis als meditatie, mindfulness, non dualiteit. 

 

Gestudeerd aan de Leidsche hoge school, HBO-V. big- geregistreerd. Al gaande weg verschillende opleidingen genoten als, Post HBO Praktijkondersteuner huisarts GGZ, NLP practioner, Mindfulness.