Over Jolanda

 

Afgestudeerd aan de Leidsche hoge school, big- geregistreerd. Al gaande weg verschillende opleidingen genoten als, Post HBO praktijkondersteuner huisarts GGZ, NLP practioner, Mindfulness. ACT  Therapie.

 

Werkzaam als psychosociaal therapeut & coach

 

Jolanda heeft geleerd hoe het mechanisme van de mind en het emotionele aspect werkt. Hoe wij door dit mechanisme worden beïnvloed. Hoe je weer vrij en in je kracht kunt voelen. Jolanda heeft ervaring opgedaan en scholing gevolgd in geestelijke gezondheidszorg. Hierbuiten verdieping op  het gebied van Oosterse kennis als meditatie, mindfulness, non dualiteit.

 

"Ik werk intuïtief en door mijn achtergrond professioneel. Door mijn ervaring ben ik instaat om aan te voelen waar iemand zich bevindt in zijn/haar proces. Vervolgens kunnen wij daar samen mee aan de slag. Werken aan het helen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en evt spiritueel gebied."

 

Het in contact kunnen komen met jouw kern of je ware natuur, is haar doel.

 

In deze maatschappij lijkt het of wij contact met onszelf verloren te zijn. De verbinding.
Wij zijn zo druk, leven in veel stress. Zoveel verkramping. Dit is niet je ware natuur.
We zien veelal niet wat er onbewust afspeelt. Leven vanuit BewustZijn. Bovengenoemd is ook iets wat Jolanda in haar eigen leven toepast.

 

"Ontzettend dankbaar voor de inzichten die ik zelf heb mogen ontvangen. Een mooi proces van steeds meer en meer leven in lijn met wie je werkelijk bent."