Psychosociale Therapie

Aandacht besteden aan het kunnen gaan voelen en ervaren wie je echt bent en wat belangrijk voor je is. In het hier en nu, zonder voorbij te gaan aan lastige situaties die zijn gebeurd. Waarschijnlijk wordt je op dit moment tegengehouden door de gevolgen van omstandigheden die je hebt meegemaakt ergens in je leven. We zullen ontdekken wat dat is en ik help je te HELEN. 

 

Ik ga uit van dat wat jij al bent. Je kracht.

 

Je kunt het misschien nu even niet zo zien omdat je wordt overspoelt en beïnvloed door de dingen en gevoelens die nu in jou situatie overheersen.  

 

Belangrijk is het Bewustzijn. Het bewustzijn van wat het is wat jou zo doet voelen. Het bewustzijn van hoe het werkt. Hoe je vervolgens met dit stuk om kunt gaan. Hoe meer je bewust wordt, hoe gemakkelijker je datgene wat niet meer bij jou hoort kunt loslaten. Er ontstaat weer ruimte zodat je de kracht en kwaliteit die je van nature hebt en bent, kunt gaan voelen.

 

Ik kan jou begeleiden in dit proces met oefeningen en technieken zodat je weer kunt gaan voelen wie je werkelijk bent.

 

Heb je last van spanningen, overspanning, burn-out, stress, angsten, onzekerheden, somberheid, depressie? Andere moeilijkheden n.a.v. grote gebeurtenissen?