Bewustzijn Coachen/ Counseling

Bewustzijn Coaching kan je ondersteunen te gaan voelen wie je bent en wat belangrijk voor je is. Om jouw eigen waarheid te vinden.

 

Allemaal hebben we onbewuste gedachten en ideeën over onszelf en anderen. Het is een gevolg van wat we hebben meegemaakt. Normen, waarden, begrippen en beelden die je van famillie, vrienden, leraren enz.. te horen hebt gekregen en hebt opgeslagen als zijnde waarheid. Dit gedurende je groei tot een volwassen iemand. Maar zijn deze ook werkelijk jouw keuzes? Is dit werkelijk jou waarheid? Is dit wie je bent? Wil jij op deze manier leven? Heb je een spirituele behoefte?

 

Het principe van Bewustzijn Coaching is eenvoudig: de antwoorden op je vragen in jezelf vinden. Om een bewust en bezield leven te kunnen leiden. Door middel van de coaching help ik jou hierbij. Innerlijke rust vinden door bewustwording. Om zo bewuste keuzes te kunnen maken.

 

Het nemen van kleine stappen in kiezen voor een nieuwe manier van zijn, leven en van denken. Een nieuwe manier van leven van binnen uit.