Jolanda

De psychologie heeft al een lange tijd mijn interesse. Destijds verliep mijn pad eerst via werk in de geestelijke gezondheidszorg en als praktijkondersteuner huisarts GGZ. Er ontstond een gevoel om naast dit werk ook mijn eigen weg te willen gaan volgen. Vandaar deze website. Op deze manier er te zijn voor wie daar behoefte aan heeft en bij te dragen aan stukje extra bewustzijn.

 

Achtergrond: Gestudeerd aan de Leidse Hoge School (HBO-V), BIG- geregistreerd. Post HBO praktijkondersteuner huisarts GGZ genoten. Opleiding voltooid NLP practioner, mindfulness en ACT therapie. Verdieping op gebied van schema therapie, CGT en meditatie. Certificaten in Pranic Healing. Verdieping op het gebied van chakra healing.

 

Al wandelend op mijn persoonlijke weg kwam er een soort niet te stillen honger naar informatie. Een zoektocht als het ware, naar wie ik ben en wat nou de bedoeling is van dit alles. Van het een val je eigenlijk als vanzelf in het ander. Zo werkt het blijkbaar. Er overvielen mij een aantal spirituele ervaringen waardoor ik mij ben gaan verdiepen in bepaalde onderwerpen 

 

Het geeft mij voldoening om te kunnen leven vanuit mijn eigen innerlijke waarheid. Ik hoop dat wat ik aan inzicht heb meegekregen ook bij jou zal zorgen voor een net even andere manier van bewustwording.

 

Het in contact kunnen komen met jouw eigen innerlijke waarheid, is mijn doel.

 

"In deze maatschappij lijkt het of wij contact met onszelf verloren zijn. De verbinding. Wij leven in hoge stress. Zoveel spanningen. Dit is niet jouw ware natuur."