F.A.I.T.H.®

Een uniek nieuw programma gebaseerd op verschillende theorieën en ervaringen die leiden naar de bewustwording van je ware natuur en verbinding met jezelf.

Vanaf onze jeugd hebben wij gedachtes opgeslagen in ons brein. 90% van de tijd herhalen wij wat we in het verleden hebben opgeslagen aan informatie op de automatische piloot. Totdat je wakker wordt. Het denken heeft geen nieuwe informatie. Het zijn herhalingen. Wij geloven alleen steeds weer dat het de waarheid is. 

Wat als je hier los van kunt komen? Wat betekend dit voor jou? Je in gaat zien dat je meer bent dan alleen de verkrampte gedachtes? Je het gevoel kunt krijgen totaal verbonden te zijn met alles?

Nieuwe versie van je zelf. Los van oude belemmerende zaken.

Inzicht in jezelf en je ware natuur.

Naar een bewuster en vrijer leven.

 

F.A.I.T.H.

  1. Focus: Focus aanbrengen. Maar niet focus gericht op wat wij veelal gewend zijn, op alle vele activiteiten die we nog moeten doen, of waar we niet uitkomen. Op datgene waar je altijd al mee bezig was. Nee, je aandacht leren verschuiven naar jou Zijn, het onbekende, naar jezelf, naar waar je NU bent.
  2. Awareness: Het gewaar te zijn. De staat van observeren van denken en gevoel. Leer hoe je in deze staat vrij kunt zijn van het denken. De mind blijft wel iets aan de slag maar zal meer tot rust komen en er ontstaat helderheid. Je leert met je gedachtes om te gaan.
  3. Insight: Het inzicht. Herkennen van jou ware natuur. Herkennen van de ware natuur van de mind. 
  4. Thinking and emotions: Inzien wat gedachtes/ patronen/ weerstanden onbewust met ons doen. Zodat wij los kunnen komen van innerlijke pijn. Hoe het denken voor verkramping zorgt en wat het betekend.Wij zijn zoveel meer dan dat.
  5. How: Tijdens dit programma leer ik je hoe (How) dit aan te pakken.

 

Het programma is een vernieuwende zienswijze die diep doorbrekend werkt.