Jolanda

Eigenlijk heb ik altijd al een passie gehad voor psychologie. Destijds verliep mijn pad eerst via werk in de geestelijke gezondheidszorg. Later volgde praktijkondersteuner huisarts GGZ. Er ontstond een gevoel om naast dit werk ook mijn eigen weg te willen gaan volgen. Vandaar deze website. Op deze manier er te zijn voor wie daar behoefte aan heeft en bij te dragen aan stukje extra bewustzijn.

 

Al wandelend op mijn persoonlijke weg kwam er een soort niet te stillen honger naar informatie. Een zoektocht als het ware, naar wie ik ben en wat nou de bedoeling is van dit alles. Ken je dat? De vraag "wie ben ik" keerde regelmatig terug. Van het een val je eigenlijk als vanzelf in het ander. Zo werkt het blijkbaar. Er overvielen mij een aantal spirituele ervaringen en ik ben mij gaan verdiepen in allerlei onderwerpen. Onderwerpen als meditatie, spiritualiteit, psychologie, filosofie en andere visies die gaan over bewustzijn (bijvoorbeeld onderdelen van het boeddhisme, vipassana, stilte meditatie, non dualiteit) Ik heb gemerkt dat het mij fascineert en raakt. 

 

Het geeft mij voldoening om te kunnen leven vanuit mijn hart, intuïtie en eigen innerlijke waarheid. Ik hoop dat wat ik aan inzicht heb meegekregen ook bij jou zal zorgen voor een net even andere manier van bewustwording en gevoel bij mijn hulp aan jou.

 

Afgestudeerd aan de Leidse Hoge School, big- geregistreerd. Post HBO- praktijkondersteuner huisarts GGZ genoten. Opleiding voltooid in NLP practioner, Mindfulness en ACT. Verdieping op gebied van schema therapie en CGT.

 

Ik werk intuïtief en professioneel. Door mijn uitgebreide ervaring heb ik ondervonden dat het allereerst belangrijk is om aan te voelen en te herkennen waar jij je bevindt in jouw proces. Vervolgens kunnen wij daar samen een start maken. Mijn gevoeligheid voor spiritualiteit kan, wanneer je hier behoefte aan hebt, een extra dimensie geven in de aanpak. 

 

Het in contact kunnen komen met jouw eigen innerlijke waarheid, is mijn doel.

 

"In deze maatschappij lijkt het of wij contact met onszelf verloren zijn. De verbinding. Wij leven in hoge stress. Zoveel spanningen. Dit is niet jouw ware natuur."