Over Jolanda

 

Jolanda heeft vanaf jongs af aan een fascinatie voor de psyche van de mens. Deze fascinatie zette zich voort in haar studie en werk. Vele jaren is zij werkzaam geweest in de hulpverlening m.b.t. psychische problematieken. Het ging hier om matig tot zeer ernstige klachten. Jolanda heeft zich tijdens haar werk o.a. verdiept in CGT, ACT, Mindfulness, Schema therapie, NLP.

 

Bij haar zelf kwam een keerpunt door een aantal bijzondere ervaringen op het gebied van ruimte, stilte, universele liefde, spiritualiteit. Voorheen was zij nogal sceptisch betreft spiritualiteit. Dat veranderde. Het leven kreeg een andere wending. Er ontstond een nieuwsgierigheid naar dit alles. Dit bleef roepen. Jolanda is zich hier meer en meer in gaan verdiepen en gaan onderzoeken. Verdiepen in oude Oosterse en Westerse wijsheden. Verdiepen in de leringen van nu. Een fascinatie voor filosofie, religie en spiritualiteit.

 

Jolanda werkt intuïtief maar zeker ook door haar achtergrond professioneel. Door haar ontwikkelde sensitiviteit is zij instaat om aan te voelen waar iemand zich bevindt in zijn/haar proces. Om zo te kunnen werken aan het helen op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Het in contact kunnen komen met de bron of je ware natuur, is haar missie.

 

In deze maatschappij lijken wij contact met onszelf verloren te zijn. De verbinding.
Wij zijn zo druk, leven in veel stress. Zoveel verkramping. Dit is niet je ware natuur.
We Zien niet meer wat er onbewust afspeelt.
Leven vanuit Bewust Zijn.
Bovengenoemd is ook iets wat Jolanda in haar eigen leven toepast.

 

Inzicht naar wie je werkelijk bent en in dat wat ons tegenhoud. Hier bewust van Zijn helpt om steeds meer in lijn met jezelf te kunnen leven. Ook Jolanda is gaan inzien hoe het mechanisme in de mind werkt. Hoe wij daar ontzettend beïnvloed door worden. Een veelal onbewust gebeuren.